KUUNNELTAVAA


"Puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima."
1. Kor. 1:18

Loka-joulukuussa 2018 pidettyjen "Kaipaatko SINÄ JOTAKIN" -tilaisuuksien puheet:

01. Mitä Jeesus kysyy joka päivä

02. Kuka meistä on kristitty

03. Ihmiseen rakastunut Jumala

04. Vanhan testamentin Jeesus

05. Jeesus nyt

06. Miksi Jeesus tulee takaisin

07. Ruumiista irtautuminen ja kuolleiden ilmestyminen

08. Mikä on sielu

09. Mihin helvettiä tarvitaan

10. Yllättävä armo

11. Vaiettu rikos

12. Koko maailma kolmella ristillä

13. Enkelien sanoma sinulle

14. Jumalan merkki ja pedon merkki

15. Voiko uskoa väärin

16. Verellä ja vedellä

17. Jumalan perhe

18. Pyhä Henki

19. Rukous on rakkautta

20. Uskon koetus

21. Kaipaus täyttyy

22. Mitä sinä vastaat JeesuksellePuheita Audiopankissa

Elämän päättyminen
Onko kuolema kaiken loppu, vai jatkuuko elämä senkin jälkeen? Tämä kysymys askarruttaa monia, ja siihen kuuleekin esitettävän erilaisia mielipiteitä. Mihin niistä voimme luottaa, vai ovatko ne vain ihmisviisautta? Kaiken jälkeen luotettavan vastauksen löydämme vain Raamatusta. Siellä puhuu Hän, Jeesus Kristus, joka on kuollut, mutta myös ylösnoussut. Puhuja: Simo Vehkavuori, Lohjalla 23.9.2006. Kesto: 22:04 min. Voit kuunnella puheen ältä.

Voimmeko uskoa Jeesuksen Jumaluuteen?
Ajanlaskumme mukaan Jeesus Nasaretilainen syntyi ja eli noin 2.000 vuotta sitten. Onko meillä olemassa luotettavaa tietoa Jeesuksen historiallisesta todellisuudesta? Mistä voimme myös tietää, että Hän oli se profeettojen lupaama Messias? Puhuja: Wiljam Aittala, Lahdessa 6.4.1986. Kesto: 49:29 min. Voit kuunnella puheen ältä.

Kristus, minun pelastajani
"Yhden ainoan ihmisen teko toi maailmaan synnin ja synnin mukana kuoleman. Näin on kuolema saavuttanut kaikki ihmiset, koska kaikki ovat syntiä tehneet. Rikkomusta ei kuitenkaan voi verrata armoon. Yhden ainoan ihmisen rikkomus on tosin tuottanut kaikille kuoleman, mutta vielä paljon runsaammin ovat Jumalan armo ja Hänen lahjansa tulleet yhden ainoan ihmisen, Jeesuksen Kristuksen, ansiosta kaikkien osaksi". (Room. 5:12,15) Adamissa olemme saaneet pakkoperinnön ja se on synti, ero Jumalasta. Sen kuilun, jonka synti teki Jumalan ja ihmisen välille, sen yli Jeesus rakensi sillan tai oikeastaan Hän poisti tuon kuilun. Kristuksen risti on ainut paikka, jossa Jumala ja syntinen ihminen kohtaavat toisensa. Ensimmäinen askel pelastukseen on kääntymys ja parannus. Puhuja: Taisto Hillberg, Tampereella 18.4.1993. Kesto: 40:10 min. Voit kuunnella puheen äl.

Audiokirjoja

Aikakausien Toivo
Kaikkien ihmisten sydämissä on sanomaton kaipaus saada jotakin, jota heillä ei ole. Jumalan tarkoitus on, että tämä kaipaus kohdistuisi siihen Ainoaan, joka sen voi tyydyttää. Haggai nimittää Häntä ”kaikkien kansojen toivoksi”, ja me voimme hyvin nimittää Häntä ”aikakausien toivoksi”. Tämän kirjan tarkoitus on esittää Jeesus Kristus olentona, joka voi tyydyttää jokaisen ihmisen kaipuun. Voit kuunnella kirjan äl.

Musiikkia

Seurakunta laulaa
Kuuntele tai laula hengellistä musiikkia yhdessä Audiopankin kanssa! Audiopankki tarjoaa julkaisijan luvalla musiikkia esimerkiksi hartaushetkiin. Voit kuunnella musiikkia äl.

Kursseja

Raamattu avautuu
Voit kuunnella Audiopankin sivuilla myös Raamattu avautuu kurssiin pohjautuvan sarjan, jonka ensimmäisessä osassa Media7 Raamattuopiston vastaava opinnonohjaaja Hannele Amberla ja pastori Aimo Helminen kysyvät perustavaa laatua olevan kysymyksen: Miksi kristinusko? Miten se poikkeaa muista uskonnoista? Voit kuunnella sen ältä.


Sivu päivitetty 15.01.2019.